πυρηνας

το φροντιστηριο της καρδιας σου

έκτακτη ανακοίνωση

... και πάλι μαζί

Σύμφωνα με τις συστάσεις του υπουργείου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ξεκινάμε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου τα εξ αποστάσεως μαθήματα διαδικτυακά, με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα που ίσχυε για τη δια ζώσης διδασκαλία.

Οι διοικητικές υπηρεσίες του φροντιστηρίου (γραμματεία, διεύθυνση κλπ) θα λειτουργούν κανονικά στο φυσικό χώρο του φροντιστηρίου, ώστε να διευκολυνθεί ο συντονισμός του έργου της τηλεκπαίδευσης (συντήρηση πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης, απουσίες, επικοινωνία με μαθητές και γονείς).

Ετσι τα τηλέφωνα του φροντιστηρίου, όπως και η δυνατότητα εξόφλησης διδάκτρων λειτουργούν κανονικά.

 • Εξασφαλίζουμε με αυτόν τον τρόπο:

 • Την ομαλή συνέχιση της σχολικής χρονιάς.
  Την άμεση επαφή με Γονείς και μαθητές.
  Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σταθήκαμε όλη η οικογένεια του ΠΥΡΗΝΑ δίπλα στους μαθητές μας και την οικογένεια τους και τους υποστηρίξαμε σε αυτή τη νέα εκπαιδευτική διαδικασία.
  Μέσα σε 10 ώρες από την ανακοίνωση της υπουργού Παιδείας οργανώσαμε το διαδικτυακό μας φροντιστήριο και συνεχίσαμε την άριστη ποιότητα διδασκαλίας μας online με διαδραστικότητα.
  Ολο το διδακτικό προσωπικό της οικογένειας του ΠΥΡΗΝΑ επιμορφώθηκε και καταρτίστηκε με αμέτρητες ώρες διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) πάνω στις νέες διδακτικές προσεγγίσεις της online διδασκαλίας.
  Υποστηρίξαμε τους μαθητές μας σε ότι αφορούσε το διαδίκτυο.
  Οι αίθουσες μας μετατράπηκαν σε σύγχρονες ηλεκτρονικές τάξεις (e-ταξεις).

Οι μαθητές μας:


→ δεν χάνουν ούτε μια ώρα μαθήματος.
→συνεχίζουν την ύλη με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν γνωστικά κενά.
→κάνουν εργασίες.
→κάνουν online τεστ.
→ακολουθούν το γνωστό τους πρόγραμμα και τελειώνουν την σχολική τους περίοδο χωρίς καμία διαφορά από προηγούμενα χρόνια.
→αισθάνονται έντονο αίσθημα ασφάλειας: ότι και αν συμβεί η διεύθυνση και οι καθηγητές του ΠΥΡΗΝΑ θα το αντιμετωπίσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Οι νέες συνθήκες στην εκπαίδευση άλλαξαν, εξελίχθηκαν, και εμείς μαζί εξελιχθηκαμε και μπήκαμε σε μια νέα εποχή διαδραστικότητας και νεων διδακτικών προσεγγίσεων πάντα όμως με την ποιότητα των φροντιστηρίων ΠΥΡΗΝΑΣ που ξέρετε...
Γιατι σε έντονους καιρούς η οικογένεια του ΠΥΡΗΝΑ είναι ενωμένη, συμπαγής και έτοιμη να στηρίξει τα παιδιά σας, να τα εκ- παιδευσει και να τα οδηγήσει να γίνουν νεαροί πολίτες με όραμα και φωτεινό μυαλό!

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2105757255.

 

Για επικοινωνία τηλ. 2105757255 ,mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  skype: Frontistiria Pirinas, 

 

 

Για κάλυψη οικονομικών υποχρεώσεων εξ αποστάσεως

Alpha Bank: IBAN  GR0401401330133002320002795  δικαιούχος: ΓΡΗΓ. ΤΣΙΚΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Τρ. Πειραιώς: IBAN GR2501717250006725137929267δικαιούχος: ΓΡΗΓ. ΤΣΙΚΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

 

Και θυμηθείτε: Δεν βγαίνω άσκοπα, πλένω τακτικά και καλά τα χέρια μου και δεν έρχομαι σ' επαφή με μωρά και ηλικιωμένους. Καλή δύναμη